MAĐARČEVIĆ STAKLO DESIGN

– OBRT S TRADICIJOM
– UMJETNIČKI OBRT

Obrt s tradicijom jer se naslanja na dugu obiteljsku obrtničku tradiciju koja započinje 1883. godine.

Umjetnički obrt jer svojom kreativnošću i specifičnom djelatnošću staklo kao materijal oplemenjuje i dizajnira do umjetničkih formi koje krase mnoge objekte.

Isto tako, izradom novih i restauracijom starih vitraja upotpunjuje i čuva kulturnu baštinu Hrvatske.

HOK – pregled


U dosadašnjem djelovanju obrt je primio brojne pohvale i priznanja:

– prof. Silvije Novak: “Tijekom obnove pročelja nekadašnje kuće Eisner na Tomislavovom trgu 11 za obnovu vitraja na prozorima stubišta angažirana je tvrtka Mađarčević Staklo design Sesvete… Radovi su izvedeni kvalitetno prema pravilima struke te je uz preporuku predstavnika Zavoda ista tvrtka angažirana za obnovu prozorskog vitraja na crkvi sv. Marka Ev. …”

– prof. Marija Lukač Krstić: “Poseban dio rada Studia Mađarčević su vitraji izvedeni na crkvama, pročeljima i stubištima zgrada koje su obnavljane od Gradskog zavoda za zaštitu spomenika. Taj visokokvalitetan rad na restauriranju i zamjeni oštećenih vitraja na povijesnim objektima zaslužuje svaku pohvalu. U ostalim radovima, Mađarčević koristi i Tiffany tehniku , koja je također na visokom nivou.”

– mr. Marijana Galović: “…Surađujući s ovim poduzećem na raznim poslovima ostakljivanja uvjerila sam se u njihovu iznimnu profesionalnost koja se ne očituje samo u stručnim znanjima i kvaliteti obavljenog posla, već i u pristupu umjetninama i drugim objektima na kojima rade.”

kao i Zahvalnica Udruge Donacije.info za doprinos razvoju filantropije u Hrvatskoj.

Posebno je zadovoljstvo kada se pojedini kupci jave ovakvim riječima:

“Vaš rad je fenomenalan! Podržavam Vaše umjetničko djelovanje u cijelosti.”

Gotovo sva dosadašnja djela su unikatna, dizajnom usklađena željama kupaca i interijerom (bilo da se radi o klasičnom ili modernom) i ona su postala izraz osobnosti svakog kupca.

Spremni smo na suradnju sa svima onima koje staklo inspirira kao nas.

Obavljanjem naše djelatnosti svi ekološki standardi su zadovoljeni, s obzirom da se staklo može u potpunosti reciklirati.

Mađarčević staklodesign